Nieuwe fase, nieuwe website

Eind maart nam Maarten afscheid, na zes jaar bij ons gewerkt te hebben. Hij kwam bij ons na de kunstacademie. Nu neemt hij een nieuwe stap en wordt webontwerper bij Pixelpillow, het bedrijf van oud-stagiair Gertjan de Jong in Zwolle. Wij gaan met Maarten & Pixelpillow samenwerken.
 
Hiermee begint voor ons een nieuwe fase, waarin we onze ervaring en affiniteiten meer centraal stellen. Als je rondstruint op deze nieuwe site zie je dat vanzelf: aandacht voor Albert’s docentschap op de HKU en zijn ‘vogelvrije’ werk, en voor de praktijk als beeldend kunstenaar die Mark de laatste jaren heeft opgebouwd. Spil daarbij blijft ons partnerschap met maatschappelijk betrokken opdrachtgevers en de creatieven om ons heen.

(de tekening van ons als action-figures is van Maarten!)