Voor kunst in je leven

Zimihc

 

(wat vooraf ging: twintig jaar ontwerpwerk voor Appie Alferink & zijn team van Zimihc: de Utrechtse organisatie voor amateurkunst)

 

Hoe vanzelfsprekend kan kunst zijn? Ieder kind zingt, danst, tekent en speelt toneel.

 

zimihc-doejeaankunst

Zimihc: voor culturele trapveldjes

zimihc-ondernemingsplan043

Kunst in je leven is een zelfde verrijking als sport. Het stimuleert creativiteit in de samenleving, het heeft positieve effecten op je (geestelijke) gezondheid en het verbindt mensen met elkaar. Maar het is bovenal leuk om te doen. Zimihc biedt mensen mogelijkheden om kunst te beoefenen en te presenteren. Om zich te ontwikkelen.

Een goede infrastructuur, zoals in de sport waar alles op elkaar aansluit, zou de culturele wereld enorm versterken. Zimihc is er voor de culturele trapveldjes en voetbalkooien.

zimihc-ondernemingsplan025

‘Wil je een Olifant, dan krijg je een Olifant’

Zimihc runt in utrecht drie buurt-theaters waarin bijna alles mogelijk is.
(wij ontwierpen een huisstijl met ruimte voor diversiteit)

zimihc-ondernemingsplan041

Amateurkunst in internationaal perspectief

 

Zimihc betrekt Utrechtse amateurkunstenaars bij internationale activiteiten.
(een hoogtepunt voor ons: ontwerpen voor Europa Cantat: website; dagkranten; boeken & brochures; een animatiefilm en de podiuminrichting van de jaarbeurs)

zimihc-ondernemingsplan032

Jullie boodschap is eigenlijk niet  te verkopen

 

Aldus diverse communicatiedeskundigen. Toch is Zimihc al meer dan twintig jaar vaste partner van o.a. de gemeente Utrecht. Vanuit nationaal perspectief zijn ze vaak koploper in cultuurvernieuwing.

zimic-ondernemingsplan037

(Alle tekeningen stammen uit het ondernemingsplan 2017-2020 dat wij voor Zimihc ontwierpen. Ze zijn gemaakt door Saskia Janssen, oud-student van Albert en een van de tekenaars bij ons Huis van Betekenis)

zimihc-ondernemingsplan028

zimihc-logo